Porodica Arnele Đogić: Potrudićemo se da Sikira više nigde ne dobije posao

Izvor: Blic, 14.Jun.2016, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica Arnele Đogić: Potrudićemo se da Sikira više nigde ne dobije posao

Nakon današnjeg izricanja presude Sudskog veća Kantonalnog suda u Zenici, kojom su Avdija Selimović i Muriz Brkić osuđeni na po 40 godina zatvora, zbog svirepog ubistva Arnele Đogić, porodica ubijene izrazila je ogorčenje zbog premale kazne koja "neće vratiti njihovu Arnelu".

Đogići su prozvali kantonalnog tužioca Ešefa Sikiru, kojem se ranije ubijena Arnela obratila sa prijavom da se oseća materijalno i životno ugroženo.

Međutim, kantonalni tužilac >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smatrao je da ova prijava nije bila relevantna i da nema dovoljno dokaza da je Avdija Selimović počinio krivično delo ugrožavanje bezbednosti, jer se pretnje koje je uputio odnose na imovinu, a ne na život i telo, zbog čega je obustavljena istraga protiv njega.

Porodica tvrdi da je Selimović potplatio tužioca zbog čega su ga i prijavili Visokom sudskom tužilačkom veću.

Porodica Đogić istakla je da će se potruditi da tužilac Sikira nigde ne dobije posao i da pravda izađe na videlo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.