U Vukovaru i večeras skinuta ćirilična tabla

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2013, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vukovaru i večeras skinuta ćirilična tabla

Samo dva dana nakon što je premijer Zoran Milanović sa protivnicima ćirilice u Vukovaru dogovorio da povuče policiju i čelične barikade, a da dbojezične table na zgradama lokalnih institucija ostanu, večeras oko 21 sat sa zgrade državne uprave ponovo je skinuta ćirilična tabla.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VU:Ponovo skinuta tabla s ćirilicom

Izvor: B92, 20.Okt.2013

Vukovar -- U subotu oko 21 sat sa zgrade državne uprave u Vukovaru ponovo je skinuta ćirilična tabla...Zagrebački "Večernji list" je na svom portal objavio da počinioci ovog nedela za sada nisu poznati...Posle višenedeljnog natezanja, Milanović je u četvrtak uveče boravio u Vukovaru i sa protivnicima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.