Izvor: BanjalukaLive.com, 24.Maj.2013, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomjeren koncert Riblje čorbe

Koncert Riblje čorbe na banjalučkoj Akvani zbog loših vremenskih uslova pomjeren je za 5. jun, saopšteno je iz Kvin estrade. Karte za taj koncert puštene su u prodaju i mogu se kupiti ispred robne kuće "Boska", restoranu "Mediteraneo" i vodenom parku "Akvana" po cijeni od 10 KM. Kupljena karta vrijedi kao besplatna jednodnevna ulaznica na bazene "Akvane". "Kvin estrada" pripremila je iznenađenje za fanove, pa će uz prvih 1.000 kupljenih karata u pretprodaji pokloniti novi album "Riblje čorbe" pod nazivom "Uzbuna". (BLLIVE) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/muzika/pomjeren-koncert-riblje-corbe.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Koncert Riblje čorbe pomjeren za jun

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2013

BANJALUKA - Koncert "Riblje čorbe", koji je trebalo da bude održan u večeras u vodenom parku "Akvana" u Banjaluci, otkazan je i biće održan početkom juna.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.