Policija i dalje traga za napadačem na Ranka Lukića u Banjaluci

Izvor: Blic, 05.Jun.2016, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija i dalje traga za napadačem na Ranka Lukića u Banjaluci

Pripadnici policije u Banjaluci tragaju za napadačem na biznismena Ranka Lukića (49) iz Banjaluke, koji je juče ranjen ispred porodične kuće u Njegoševoj ulici.

Nakon ranjavanja, Lukić je primljen u Univerzitetsko-klinički centar RS (UKC RS) u Banjaluci sa dve prostrelne rane na nozi i podlaktici.

Iz je saopšteno da je Lukić van životne opasnosti, da je stabilan i svestan.

Kako "EuroBlic" nezvanično saznaje Lukić je i član Saveta za razvoj Gradskog odbora SNSD-a u Banjaluci.

Ranko Lukić je vlasnik kompanije “Lukić invest”, a žižu javnosti dospio je nakon kupovine ugostiteljskog objekta u centru Banjaluke, navodi ATV.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dan nakon pucnjave u Banjaluci: Lukić ne zna ko ga je ranio

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2016

BANJALUKA - Banjalučka policija i dalje traga za muškarcem koji je u subotu ranio Ranka Lukića, biznismena i vlasnika firme "Lukić invest", ispred njegove kuće u Njegoševoj ulici, u naselju Nova varoš, u ovom gradu, a utvrđuju se i motivi napada...Kako je Lukić, koji je u ovom napadu zadobio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.