Policajka iz Banja Luke danas je lepotom očarala ceo Balkan: Pogledajte kako izgleda u kupaćem, a tek kad joj vidite dečka... (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Jan.2020, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajka iz Banja Luke danas je lepotom očarala ceo Balkan: Pogledajte kako izgleda u kupaćem, a tek kad joj vidite dečka... (FOTO)

Reklo bi se da je možda seksi blogerka koja pozira na egzotičnim putovanjima ili dobro plaćeni model DOK se na Trgu Krajine u Banjaluci slavila 28. godišnjica Republike Srpske, jedna policajka u defileu privukla je poglede svih. Ponosno je stajala u koloni sa kolegama i koleginicama, a kamera ju je "uhvatila" u krupnom planu. Svečani defile se održavao u sklopu proslave Dana Republike Srpske i slave ovog entiteta, Svetog Stefana. Ova policajka na svom instagram profilu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ne krije svoju lepotu, ali pregledajući fotografije nikada ne biste mogli da pretpostavite čime se bavi. Reklo bi se da je možda seksi blogerka koja pozira na egzotičnim putovanjima ili dobro plaćeni model. Ali, ipak, ona ima i svoju jaču polovinu i sa svojim dečkom često pozira na fotografijama. PROČITAJTE JOŠ - O ovoj lepotici sa proslave Dana Republike Srpske svi pričaju (FOTO) Pogledajte dobro njene fotografije sa Instagrama.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.