Policajac dobio devet godina robije jer je ubio kolegu igrajući se pištoljem

Izvor: Blic, 10.Apr.2014, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac dobio devet godina robije jer je ubio kolegu igrajući se pištoljem

Pripadnik interventne jedinice MUP-a Miodrag Ristić (32) osuđen je na ukupno devet godine zatvora zbog toga što je u oktobru prošle godine u Tapas baru u Novom Sadu, igrajući se napunjenim pištoljem ubio svog prijatelja i kolegu Aleksandra Simića (31). Miodrag Ristić

Izricanju presude prisustvovala je žena optuženog, njegova majka i rodbina, pojedine kolege i rođeni brat ubijenog policajca, Tomislav Simić. Ristić je za ubistvo osuđen na osam godina zatvora, dok mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je za izazivanje opšte opasnosti, jer je pucao u punom lokalu, izrečena kazna dve godine zatvora.

Objedinjenom poresudom, bivši policajav kažnjen je ukupno sa devet godina, a produžen mu je i pritvor u kom se nalazi od dana ubistva.

Ubijeni Aleksandar Simić je u „Tapas baru“ bio angažovan kao obezbeđenje, a Ristić je to veče, između 6. i 7. oktobra, neposredno pre tragedije, došao u klub da poeti prijatelja. Bio je van dužnosti i u blago alkoholisanom stanju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajac dobio devet godina robije jer je ubio kolegu igrajući se s pištoljem

Izvor: Blic, 10.Apr.2014

Pripadnik interventne jedinice MUP-a Miodrag Ristić (32) osuđen je na ukupno devet godine zatvora zbog toga što je u oktobru prošle godine u Tapas baru u Novom Sadu, igrajući se napunjenim pištoljem ubio svog prijatelja i kolegu Aleksandra Simića (31). Miodrag Ristić..Izricanju presude prisustvovala...

Nastavak na Blic...

Policajac osuđen na devet godina zatvora zbog ubistva kolege

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Apr.2014

Pripadnik interventne jedinice Miodrag Ristić (32) osuđen je danas pred Višim sudom u Novom Sadu na devet godina zatvora, jer je iz službenog pištolja ubio kolegu Aleksandra Simića (31).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.