Pokušali autobusom prošvercovati heroin

Izvor: Cafe.ba, 24.Feb.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušali autobusom prošvercovati heroin

Policija Novog Sada uhapsila je lica sa inicijalima M. K. /32/ i D. L. /29/, jer su pokušali da autobusom prošvercuju 250 grama heroina iz Beograda u Bačku Palanku, saopštila je novosadska Policijska uprava.

Policija je juče na novosadskoj autobuskoj stanici, kod lica čiji su inicijali M. K. pronašla dvije kese sa više od 250 grama heroina.

Prilikom ispitivanja osumnjičenog, policija je ustanovila, da je M.K. za račun D.L. prenosio heroin iz Beograda do Bačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Palanke.

Po nalogu sudije za prethodni postupak, stan koji D.L. koristi u Bačkoj Palanci je pretresen, a policija je u njemu pronašla dvije kesice heroina.

Osumnjičenim je određeno 48-časovno zadržavanje, poslije čega će biti dovedeni na saslušanje nadležnom tužiocu.

Na teret im se stavlja počinjeno krivično djelo neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Švercovali heroin autobusom

Izvor: Blic, 24.Feb.2015

Policija Novog Sada uhapsila je M. K. (32) i D. L.(29), jer su pokušali da autobusom prošvercuju 250 grama heroina iz Beograda u Bačku Palanku, saopštila je novosadska Policijska uprava...Policija je juče na novosadskoj autobuskoj stanici, kod lica čiji su inicijali M. K. pronašla dvije kese sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.