Izvor: Blic, 08.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokloni bebama koje se danas rode u RS

BANJALUKA – Povodom 8. novembra, kada je pre osam godina u Republici Srpskoj osnovan "EuroBlic", uprava kompanije i naša redakcija odlučili su da godišnjicu obeleže akcijom "EuroBlic beba" u kojoj ćemo simbolično darivati sve bebe koje na današnji dan budu rođene u porodilištima širom Srpske.



Akciju "EuroBlic beba" organizujemo uz pomoć naših poslovnih partnera i prijatelja - preduzeća "Ogimil", "Ovijese", "Violeta" i "Dexy co" koji su za novorođenčad >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pripremili prigodne poklon-pakete - pelene, kozmetiku, garderobu, igračke.... Istovremeno, u saradnji sa NLB Razvojnom bankom sve bebe koje u RS budu rođene 8. novembra nagradićemo štednom knjižicom sa ulogom od 100 KM.

"Akcijom simbolično želimo da podržimo i podstaknemo borbu protiv bele kuge, a istovremeno da skromnim poklonima olakšamo roditeljima prve dane najmlađih stanovnika RS. Ovo je, takođe, i naša posredna zahvalnost svim čitaocima 'EuroBlica' na poverenju koje je doprinelo da 'EuroBlic' postanu najčitanije novine u Republici Srpskoj, a druge po čitanosti u BiH. Naša namera je da ova akcija postane tradicionalna, a uvereni smo da ćemo i sledeće godišnjice proslaviti zajedno, uz još veće uzajamno poverenje i nove akcije 'EuroBlica' za one kojima je pomoć potrebna", kaže Aleksandar Macanović, zamenik odgovornog urednika "EuroBlica".

Preduzeće "EuroBlic pres" osnovano je 8. novembra 1999. godine, a prvi broj "EuroBlica" sa danas prepoznatljivim vizuelnim identitetom izašao je 4. jula 2000. Od 2004. godine "EuroBlic" je deo ugledne švajcarske medijske kompanije "Ringier", jedne od najvećih medijskih kuća na području centralne i istočne Evrope, koja ima vodeću poziciju na tržištu dnevnih novina i periodičnih izdanja.

"EuroBlic" izlazi na 48 strana, svaki dan 12 do 16 strana posvećeno je aktuelnim događajima iz RS i BiH, a četiri strane sportu u RS i BiH.

Od novembra 1999. godine, od kada se dnevnik "Blic" na medijskom tržištu RS i BiH svakodnevno pojavljuje sa regionalnim izdanjem, tiraž je konstantno rastao da bi dostigao današnjih 22.000 primeraka dnevno. Tiraž petkom, kada izlazi TV dodatak na 24 strane u koloru, premašuje 24.000 primeraka.

Podrška partnera i prijatelja „EuroBlica"

Akciju "EuroBlic beba" realizujemo uz pomoć i podršku naših prijatelja i poslovnih partnera - firmi "Ogimil", "Violeta" i "Dexy co", robne kuće "Ovijese" i NLB Razvojne banke.

"Želja nam je da podržimo akciju našeg dugogodišnjeg klijenta. Zajedno smo bili proteklih osam godina, zajedno želimo i da slavimo. Kada je ovo slavlje povezano sa jednim plemenitim ciljem, kao što je pomoć najmlađima - onda je to dodatni razlog da budemo deo slavlja vašeg lista i radosti porodica novorođenih beba.

Čast nam je da će štedne knjižice NLB Razvojne banke biti jedan od prvih poklona - ako ne i prvi u životu - a nadom da ćemo sve naredne godine njihovog odrastanja biti uz njih", kaže Ljiljana Čičić iz NLB Razvojne banke.

U akciju "EuroBlica" uključila se i kompanija "Dexy co", bivši "Tesito", koja se bavi veleprodajom i maloprodajom igračaka. Sanja Jović iz ove firme kaže da će bebe nagraditi sa po jednom Dizni igračkom za srećnije i bezbrižnije detinjstvo.

Edhem Numić iz "Violete" ističe da je ova kompanija, kao domaći proizvođač, socijalno angažovana u svim branšama jer im je cilj da to budu i "narednih 100 godina".

"Rado se odazivamo akcijama poput ove jer usrećuje najmlađe i njihove roditelje", kaže Numić.

"U prodajnom asortimanu robne kuće 'Ovijese’ je i garderoba za bebe, pa smo uz akciju 'EuroBlic beba’ priredili i malu promociju svojih proizvoda za najmlađe", rekla je Marina Milinčić iz RK "Ovijese".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.