Poginuo radnik u krugu Termoelektrane Tuzla

Izvor: Večernje novosti, 03.Jan.2018, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo radnik u krugu Termoelektrane Tuzla

U krugu Termoelektrane Tuzla danas je poginuo radnik koji je radio na rušenju kotlovnice jednog bloka tog preduzeća SARAJEVO - U krugu Termoelektrane Tuzla danas je poginuo radnik koji je radio na rušenju kotlovnice jednog bloka tog preduzeća. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona saopšteno je da je do nesreće došlo oko 11.15, prenela je regionalna televizija N1.Stradao je muškarac R. S, rođen 1961. godine, nastanjen u Lukavcu, koji je bio angažovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na rušenju rashladnog tornja koji se nalazi u sklopu elektrane.PROČITAJTE JOŠ - Radnika ubila testera Na mesto događaja izašli su pripadnici Odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla, a o nesreći je obavešten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Poginuo radnik TE Tuzla

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jan.2018

U krugu Termoelektrane Tuzla danas je poginuo radnik koji je radio na rušenju kotlovnice jednog bloka tog preduzeća...Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona saopšteno je da je do nesreće došlo oko 11.15, prenela je regionalna televizija N1...Stradao je muškarac R. S, rođen 1961....

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.