Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2011, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podignuta optužnica protiv Duška Šarića i Jovice Lončara

PODGORICA - Crnogorsko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Duška Šarića, zbog krivičnih djela stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, i Jovice Lončara, zbog krivičnog djela pranje novca.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šarić i Lončar oprali 21 milion evra

Izvor: Večernje novosti, 14.Maj.2011

U Crnoj Gori podignuta optužnica protiv Duška Šarića i Jovice Lončara. Novac od prodaje kokaina uložili u firmu "Mat kompani"

Nastavak na Večernje novosti...

Optužnica protiv Duška Šarića

Izvor: Vesti-online.com, 15.Maj.2011, 05:11

Crnogorsko državno tužilaštvo podiglo je optužnicu i zatražilo produženje pritvora za Duška Šarića i Jovicu Lončara, optužene za "pranje" 21,35 miliona evra. Tužilaštvo je od Višeg suda u Bijelom Polju zatražilo i oduzimanje imovine Duška Šarića, koji je u Crnoj Gori optužen i za stvaranje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Optužnica protiv Duška Šarića

Izvor: Šumadija Press, 15.Maj.2011

Odeljenje za suzbijanje organizovanog kriminala, korupcije, terorizma i ratnih zločina podiglo je optužnicu protiv Duška Šarića i Jovice Lončara u Višem sudu u Belom Polju i predložilo da im se produži pritvor, saopšteno je iz Vrhovnog državnog tužilaštva Crne Gore.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.