Izvor: Blic, 27.Okt.2016, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešak u Prijedoru preminuo nakon što ga je udario autobus

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20:05 u ulici Vojvode Stepe Stepanovića, u naselju Tukovi kod Prijedora, teško je povređen pešak koji je usled zadobijenih povreda večeras preminuo u prijedorskoj bolnici.

Potvrdila je ovo za avaz.ba Zvezdana Alendarević, portaporol CJB Prijedor.

Pešaka je, kako avaz.ba nezvanično saznaje udario autobus, a više detalja biće poznato nakon uviđaja, na kojem će osim policijskih službenika PS za bezbednost saobraćaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz Prijedora prisustvovati i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva iz Banjaluke koji je obavešten o ovoj nesreći.

Iz policije nije saopšten identitet pešaka, a nepoznato je i ko je bio za volanom autobusa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prijedor: Poginuo pješak, udario ga autobus

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2016

PRIJEDOR – U naselju Tukovi kod Prijedora večeres oko 20 časova se dogodila teška sobraćajna nesreća u kojoj je teško je povrijeđen pješak, a prema posljednjim informacijama usljed zadobijenih povreda je preminuo u prijedorskoj bolnici.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.