Pašajlić: Igokea ide po pobedu u Tuzlu

Izvor: Blic, 01.Apr.2017, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pašajlić: Igokea ide po pobedu u Tuzlu

Košarkaši Igokee večeras od 19.30 časova gostuju kod Slobode u derbi utakmici 5. kola ''Lige 6'' za prvaka BiH.

- Idemo na vruć teren u Tuzlu i sigurno će ovo biti teška utakmica, jer je Sloboda u dobrom ritmu. Imaju kvalitetne šutere i dobar balans sa unutrašnjom igrom, ali ukoliko ponovimo drugo poluvreme kao u utakmici protiv Zrinjskog mislim da nemamo razloga za brigu – rekao je košarkaš Igokee Miroslav Pašajlić.

U utakmici dva tima iz gornjeg dela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tabele, koji imaju po tri pobede i jedan poraz od 20.30 u Mostaru igraju Zrinjski i Bosna dok se od 18 časova u Sarajevu sastaju Sparsi i Kakanj.

U ligi za opstanak igraju Bošnjak – Mladost (18), Široki – Leotar (19). Građanski slobodan.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Slišković: Titula jedini cilj

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Apr.2017

Jedini cilj Zrinjskog je odbrana titule, rekao je Blaž Slišković, nedavno imenovani ukupno treći ovosezonski trener, koji će mostarski klub pokušati vratiti na pobjednički kurs u subotnjoj domaćoj utakmici protiv Krupe.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.