Pale: U pucnjavi ubijeno jedno lice

Izvor: Večernje novosti, 07.Nov.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pale: U pucnjavi ubijeno jedno lice

Lice sa inicijalima M.A. pucalo je jutors na Palama iz automatske puške na lice R. K. koje je kasnije preminulo, javlja RT RS. Kako saznaje RTRS, ubistvo se desilo pred pripadnicima policije koji su došli na uviđaj zbog prethodnog spora između njih dvojice. Policijski uviđaj je u toku, a u CJB Istočno Sarajevo kažu da će više informacija biti saopšteno u toku dana.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pucnjava na Palama: Stradala jedna osoba

Izvor: SandzakPress.net, 07.Nov.2015

Sarajevo – Jedno lice ubijeno je danas u pucnjavi na Palama, javlja dopisnik Srne sa lica mjesta. Pucnjava se dogodila oko 10.20 sati.  Lice s inicijalima M.A. pucalo je iz automatske puške na lice R.K koje je kasnije preminulo, prenosi RTRS. Ubistvo se desilo pred pripadnicima policije koji su došli...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.