PREDAO SE UBICA IZ SANSKOG MOSTA Celi dan pio sa drugom, pa ga izbo nožem po vratu

Izvor: Blic, 22.Jan.2017, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDAO SE UBICA IZ SANSKOG MOSTA Celi dan pio sa drugom, pa ga izbo nožem po vratu

Ernad Kadić (34) iz Sanskom Mosta koji je osumnjičen da je ubio Damira Dulića (29) danas oko podne predao policiji u Sanskom Mostu.

Ubistvo se dogodilo u nedelju oko četiri časa iza ponoći ispred diskoteke „Palazzo“ u Sanskom Mostu, kada je Ernard Kadić izbo Dulića i Ersida Skoku (30) takođe iz Sanskog Mosta.

Kako “EuroBlic” nezvanično saznaje Kadić je Dulića dva puta ubo nožem u vrat, a Skoku je posekao po ruci i tada pobegao. Međutim, juče oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 13 časova Kadić se predao u pratnji svog advokata Suada Šabića.

U MUP Unsko-Sanskog kantona su potvrdili da kada su policajci stigli ispred pomenute diskoteke da su zatekli povređene dve osobe.

- Dulić je kolima Hitne pomoći prevezen u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske kako bi mu se pružila lekarska pomoć. Međutim, mladić je zbog zadobijenih povreda preminuo oko 7.30 – pojasnili su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama Dulić, Skoko i Kadić se veoma dobro poznaju i u subotu su celi dan bili zajedno.

- Navodno su u njih trojica u subotu viđeni u više kafana zajedno. Prema prvim informacijama celi dan su pili alkohol, pa se pretpostavlja da je to kumovalo svađi, a potom i ubistvu – ističe izvor blizak istrazi.

Jedan od stanovnika Sanskog Mosta ispričao je da je Dulić živeo u Nemačkoj i da je često dolazio u ovaj grad, odakle je rodom.

- Znam ga kao dobrog momka, koji nikada nije pravio neke probleme. Čuo sam da su u subotu njih trojica bili po kafanama u Sanskom Mostu i da su pili alkohol. Uveče su otišli u diskoteku „Palazzo“ gde su nastavili piti – rekao je jedan od meštana.

Kaže da je čuo da su se unutra počeli žestoko svađati i i obezbeđenje diskoteke iz je izbacilo kroz zadnji ulaz u kafić.

- Niko nije video šta se tu dešavalo. Navodno su se tu ispred počeli naguravati i u jednom trenutku je Kadić izvadio nož i dva puta ubo Dulića u vrat, a Skoku je posekao po levoj ruci. Pretpostavljam da je uzrok sukoba između njih alkohol, da su bili trezni ovo se sigurno ne bi desilo – kaže naš sagovornik.

Kada su izbacivači videli šta se desilo odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Prema nezvaničnim informacijama njih trojica nisu poznati policiji kao osobe sklone kriminalu. Zanimljivo je da je tokom subote  Dulić na svom Fejsbuk profilu postavljao pesme.

U potragu za Kadićem juče je bio angožovan veliki broj policajaca, a obaveštene su i policijske stanice iz gradova u okruženju, kao i Granična policija BiH.

UKC Republika Srpska

U UKC RS rekli su, navodeći inicijale, da je juče oko 6.50 Službom hitne pomoći Sanski Most dovezen Damir Dulić. Pacijent je odmah primljen u Kliniku za anesteziju i intezivno lečenje.

- On je primljen u izuzetno teškom stanju, bez svesti, sa dvije ubodne rane u vratu i u hemoragičnom šoku. Dežurna ekipa odmah je pristupila reanimaciji koja je trajala 40 minuta. I pored maksimalnog nastojanja lekara, pacijent je nažalost preminuo u 7.30 - pojasnili su u UKC RS.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Sanskom Mostu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2017

SANSKI MOST - Pripadnici MUP-a Unsko-sanskog kantona uhapsili su danas oko podneva Ernada Kadića (34), osumnjičenog za ubistvo nožem Damira Dulića (29) iz Sanskog Mosta...Snežana Galić, portparolka MUP-a USK, potvrdila je da je Kadić nakon nekoliko sati bjekstva uhapšen oko 12 sati, te se nalazi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.