Izvor: Blic, 11.Okt.2016, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRE SELME, IZGUBILI I SINA Tužna sudbina Agića iz Bugojna, dvoje dece poginulo u saobraćajnim nesrećama

Tužna je sudbina porodice Agić iz Bugojna. Majka Selme Agić, devojke koja je sinoć poginula u nesreći u Sarajevu, i pre rata u stravičnoj nesreći izgubila je dete, svedoče meštani Bugojna.

Kako kažu meštani ovog grada, Selmin brat, takođe je stradao u saobraćajnoj nesreći, pišu Vesti.ba.

Podsećamo, policijski službenici MUP KS tragaju za vozačem koji je sinoć u Sarajevu automobilom usmrtio dve studentkinje. Kako saznaje Klix.ba, reč je o Sanjinu Sjefiću >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (25) koji je od ranije poznat policiji.

Pročitajte još:

On je vozeći velikom brzinom ulicom Zmaja od Bosne kod Zemaljskog muzeja udario automobilom „golf 6“ crne boje studentinje iz Bosanske Krupe i Bugojna Editu Malkoč i Selmu Agić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.