POGLEDAJTE Ekskluzivni razgovor sa Šešeljem u avionu za Beograd

Izvor: Cafe.ba, 12.Nov.2014, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE Ekskluzivni razgovor sa Šešeljem u avionu za Beograd

Reporter "Blica" je iz Amsterdama doputovao zajedno sa Vojislavom Šešeljem koga su, mimo redovne aerodromske procedure, do ulaza u avion na pisti direktno dovezli iz pritvora u Ševeningenu.

Šešelj je u avionu dobio mjesto u ekonomskoj klasi, ali pored vrata za hitnu evakuaciju, što je odmah prokomentarisao riječima: "A znam što su me ovdje stavili. Ne bih li iskočio!"

Za naše novine je dao intervju koji objavljujemo u sutrašnjem štampanom izdanju "Blica". >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba <<

Na ovom video snimku je dio atmosfere na ljetu JU 361 koji je Šešelja doveo u Srbiju, na slobodu i, kako on najavljuje, u politički život.

VIDEO> Ekskluzivni razgovor sa Šešeljom u avionu za Beograd:

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.