Izvor: Blic, 23.Nov.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PITANJE ŽIVOTA I SMRTI Ovako se vozilo Hitne pomoći probija kroz saobraćajnu gužvu u Tuzli

Vozači hitne pomoći moraju da se snalaze kako znaju i umeju kako bi došli do svoga odredišta – bez obzira na saobraćajne gužve i druge nepredviđene situacije.

Naime, portal Gradacac.com objavio je video snimljen iz sanitetskog vozila koje se tuzlanskim saobraćajnicama probija kroz veliku gužvu.

Video je zanimljiv, pre svega, što je na njemu zabeležena velika solidarnost drugih učesnika u saobraćaju. Drugi vozači su, naime, stvorili “treću traku” kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bi vozilo Hitne pomoći moglo proći.

– Dragi moji građani, moj narode Bosne i Hercegovine, videli smo mnogo puta kako se na “zapadu” ponašaju vozači u saobraćaju i kako reaguju na dolazak sanitetskog vozila.

Tako i treba biti, imaju ljudi po 3-4 trake u jednom smeru, široko je pa se ima kuda. Pogledajte humanost i poštovanje mog naroda prema sanitetu gde se na jako uskom prostoru pravi i ustupa mesto da bi prošao sanitet, jer moj narod je svestan, zna da je u pitanju život nekog od nas… Nije da u Bosni sve ne valja da znate – kazao je vozač sanitetskog vozila iz Gradačca.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.