PDP: Počinjemo objavljivanje 150 afera

Izvor: BanjalukaLive.com, 09.Nov.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PDP: Počinjemo objavljivanje 150 afera

Partija demokratskog progresa (PDP) saopštila je da od danas počinje sa pojedinačnim objavljivanjem, kako navodi, "150 afera kriminala i korupcije, kojima je vlast Republike Srpske oštetila Srpsku za milijarde KM". U narednih nekoliko mjeseci javnost Republike Srpske imaće priliku da pročita detalje u vezi sa svakim slučajem pojedinačno, a iz ove stranke podsjetiće i na krivične prijave koje su podnijeli prije skoro tri godine, a "za koje istražni organi Republike Srpske do danas nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << uradili skoro ništa", prenosi Srna. Iz PDP-a navode da će "uporediti pričinjenu finansijsku štetu sa novcem koji je potreban za isplatu plata i penzija u Republici Srpskoj". "PDP očekuje od svih nadležnih institucija Republike Srpske da uzmu u razmatranje sljedeću aferu i trošenje narodnog novca zasnovanog na ozbiljnim tvrdnjama i činjenicama kojima je učinjena ogromna šteta po interes Republike Srpske. Očekujemo da se preispita odgovornost lica koja su proizvela takvo štetno dejstvo", saopšteno je iz ove stranke.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PDP: Počinjemo objavljivanje 150 afera štetnih po Srpsku

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Nov.2015

BANJALUKA- Partija demokratskog progresa /PDP/ saopštila je da od danas počinje sa pojedinačnim objavljivanjem, kako navodi, “150 afera kriminala i korupcije, kojima je vlast Republike Srpske oštetila Srpsku za milijarde KM”.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.