Izvor: Blic, 12.Sep.2016, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena fabrika lažnog meda: “Čuvari svetišta” raskriknali dugogodišnjeg prevaranta

Mladi iz Međugorja okupljeni u organizaciju "Čuvari svetišta", otkrili su lažnu fabriku meda, kojom je S.B. iz Cazina, varao kupce.

U biltenu MUP HNŽ navedeno je kako su 11. septembra pripadnici Odela kriminalističke policije Čitluk u mestu Bijakovići izuzeli stvari i koncentrat za proizvodnju industrijskog meda od S.B. (56) iz Cazina.

- Više o stotinu momaka iz Međugorja i Bajakovića se uključilo u organizaciju ‘Čuvari svetišta’, navode građani na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Fejsbuku, pojašnjavajući kako su momci premrežili celo Međugorje i Bijakoviće u potrazi za prevarantom.

Kako građani na društvenim mrežama navode, svako ko je bio imalo “sumnjiv” bio je i praćen.

- Zahvaljujući momcima smo ulovili pravog kapitalca kojeg prate cele sedmice. Radi se o Senadu B. iz Cazina. Posebno se dugo zadržavao ispred jedne kuće u Bijakovićima, gde je dugo u smenama nadziran. Primećeno je da je iz njegovog “bmw” istovarena velika količina tegli - navodi se na društvenim mrežama.

"Čuvari svetišta" su, kako navode građani, obavestili policiju koja je došla i izvršila kontrolu auta i objekta.

- I imali su što videti. U objektu je otkrivena mini tvornica "meda" kojim se godinama po raznim štandovima truje naše hodočasnike. Kupce je imao čak i do Konjica i Ivan planine - navode građani na društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.