Otac vozača ubice izazvao saobraćajnu nesreću istim automobilom

Izvor: BanjalukaLive.com, 12.Okt.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac vozača ubice izazvao saobraćajnu nesreću istim automobilom

Dok policijske agencije intenzivno tragaju za 25-godišnjim Sanjinom Sefićem, koji je u ponedjeljak naveče na pješačkom prelazu automobilom “golf 6” usmrtio studentkinje Selmu Agić (1995) iz Bugojna i Editu Malkoč (1996) iz Bosanske Krupe, mediji u Federaciji BiH saznaju da je isti automobil već bio vinovnik saobraćajnog udesa. Tada je za volanom bio Sanjinov otac Jasmin. Zbog nanošenja težih tjelesnih povreda, protiv njega je pred Opštinskim sudom Sarajevo vođen postupak i Jasmin >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Sefić je oslobođen, prenosi sarajevsko "Oslobođenje". Automobil je u vlasništvu Rafajzen lizinga. Sefić je, udarivši “golfom 6” Selmu i Editu, nesretne djevojke odbacio 30-35 metara. Selma je preminula na licu mjesta, a Edita nešto kasnije u Opštoj bolnici gdje su joj pokušali pružiti medicinsku pomoć. Policija je potvrdila da je Sefić prešao granicu i pobjegao u Srbiju, te se za njim i dalje traga. "Euro Blic" piše da se Sefić najvjerovatnije krije na području Prijepolja, Novog Pazara i Tutina. Za njim traga srpska policija, ali se ne isključuje mogućnost da je Sefić, u međuvremenu prešao na Kosovo ilegalnim kanalima, navodi list. "On je u Srbiju ušao legalno, jer za njim u tom trenutku nije bila raspisana potrga BiH. Pretpostvljamo da se još krije u Srbiji, i za njim se traga na osnovu međunarodne zamolnice upućene iz BiH. Međutim, ne isključujemo mogućnost da je Sefić pobjegao ili planira da pobjegne na teritoriju KiM ilegalnim kanalima. Ako se Sefić pojavi na bilo kom graničnom prelazu, biće uhapšen", kažu u srpskoj policiji. Ni crveno svjetlo na semaforu u centru Sarajeva niti kišno vrijeme nisu spriječili Sanjina Sefića da vozi 100 km na sat. Ubio je dvije dvadesetogodišnje studentkinje i pobjegao. Nije iznenađenje da je nakon toga iz policije navedeno da je riječ o osobi poznatoj zbog počinjenja više krivičnih djela. Primjera radi, prije šest godina, kao devetnaestogodišnjak bio je akter pucnjave u jednom sarajevskom ugostiteljskom objektu. Kako saznaje Žurnal, osuđen je 2014. godine, istina uslovno, zbog napada na službenu osobu, odnosno pripadnika SIPE. Foto: YouTube/ScrerenShot

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Protestna šetnja Unije studenata u Bihaću: Bijele ruže za Selmu i Editu

Izvor: Cafe.ba, 13.Okt.2016, 12:48

U znak sježanja na tragično stradale studentice u Sarajevu, Editu Malkoč iz Bosanske krupe i Selmu Agić iz Bugojna, Unija studenata u Bihaću organizovala je protestnu šetnju i bacanje bijelih ruža sa gradskog mosta u rijeku Unu.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.