Izvor: BanjalukaLive.com, 13.Okt.2011, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogiju ugrožen život, moli za pomoć!

Jedanaestogodišnjem Ognjenu Gudelju iz Trebinja, koji je obolio od teške bolesti non-hočkin tumora limfoma i trenutno se liječi u Njemačkoj, hitno je potrebno 100,000 evra kako bi njemački doktori već sutra počeli transplataciju koštane srži.Dječak više ne smije da prima terapije, jer doktori kažu da to ne bi preživio.Mali Ognjen obratio se javnosti i pozvao sve ljude dobre volje da mu pomognu:"Dragi ljudi dobre volje, već svi znate ko sam. Ne smijem više da primam ni jedan blok terapije, jer doktori kažu da ne bi preživio. Moram

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vrijeme ističe, pomozite Ognjenu Gudelju, pozovite 1458

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Okt.2011

Jedanaestogodišnji Ognjen Gudelj iz Trebinja koji je obolio od teške bolesti non-hočkin tumora limfoma i trenutno se liječi u Njemačkoj hitno mora na operaciju. Za to mu je neophodan novac koji njegova porodica nema. Rok za uplatu ističe danas u 12 časova!

Nastavak na Nezavisne Novine...

Potrebna sredstva za liječenje Ognjena Gudelja

Izvor: RSplaneta.com, 13.Okt.2011

Ognjen Gudelj, je dječak iz Trebinja koji već dvije godine boluje od non hočkin tumora. Ognjen ne može da prima više blok terapije, hitno su mu potrebna sredstva za transplantaciju koštane srži.

Nastavak na RSplaneta.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.