Određen pritvor vlasniku agencije koja je varala putnike

Izvor: Cafe.ba, 26.Jul.2015, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Određen pritvor vlasniku agencije koja je varala putnike

BEOGRAD - Sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana vlasniku agencije "Uniko travel" Nenadu Filipoviću /49/, osumnjičenom da je prevario više od 100 putnika koji su platili turističke aranžmane.

Filipoviću je pritvor određen na prijedlog tužilaštva zbog opasnosti da bi tokom istrage mogao da utiče na oštećene i da bi mogao da ponovi krivično djelo.

Beogradski mediji su ranije prenijeli da 13 srpskih turista nije otputovalo u Hurgadu, a osmoro je >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << izbačeno iz hotela na Lefkadi zbog toga što agencija "Uniko travel" njihov novac nije proslijedila hotelijerima i avio-kompanijama, već je vlasnik nestao, kao i novac.

"Uniko travel" na papiru vodi Filipović, ali oštećeni putnici tvrde da su u agenciji razgovarali sa Nenadom Ristićem, poznatim po tome što je prije tri godine prevario klijente agencije "Triniti", odnosno novac koji su dali za put u Hurgadu zadržao za sebe.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.