Određen jednomesečni pritvor Semiru Muratoviću: Osumnjičen za ubistvo prijatelja

Izvor: Blic, 13.Feb.2018, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Određen jednomesečni pritvor Semiru Muratoviću: Osumnjičen za ubistvo prijatelja

Zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio ubistvo Kantonalni sud Tuzla odredio je jednomesečni pritvor Semiru Muratoviću (38) iz Tuzle.

Postoji osnovana sumnja da je Muratović 11. februara 2018. godine oko 12 sati u krugu takozvane male pijace u tuzlanskom naselju Bulevar, nakon kraće verbalne prepirke i fizičkog obračuna, nožem zadao dva udarca Fikretu Durakoviću (52) u grudni koš i leđa. Duraković je od posledica ranjavanja preminuo.

Pripadnici MUP TK >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su osumnjičenog lišili slobode odmah nakon događaja, te je nakon kriminalističke obrade u Sektoru kriminalističke policije MUP TK i prikupljanja i obrade dokaza koji se vezuju za krivično delo, uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu predat u nadležnost Tužilaštva.

Postupajući tužilac je doneo naredbu o provođenju istrage i ispitao osumnjičenog te predložio određivanje pritvora.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.