Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Apr.2013, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgođeno preuređenje u Rosuljama

Zbog velikog broja primjedaba stanovnika mjesne zajednice Rosulje budući izgled prostora između ulica Mladena Stojanovića, Milana Radmana, Kralja Petra Drugog Karađorđevića i Trive Amelice će biti poznat poslije javnog uvida koji će trajati 30 dana. Ovo je odlučeno na poslednjem zasjedanju Skupštine grada 25. aprila, kada su odbornici istakli da se primjedbe građana odnose na proširenje ulica Kralja Petra Drugog na četiri trake, bezbjednost đaka koji bi koristili tu saobraćajnicu na putu do škole i želja da se da se sačuva drvored. Odbornik SNSD-a u gradskoj skupštini Duško Račić na zasjedanju je predložio da se zbog značaja Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/banjaluka/odgodjeno-preuredjenje-u-rosuljama.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Rosulje: Novi izgled na čekanju

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Apr.2013, 11:59

BANJALUKA - Zbog velikog broja primjedaba stanovnika mjesne zajednice Rosulje budući izgled prostora između ulica Mladena Stojanovića, Milana Radmana, Kralja Petra Drugog Karađorđevića i Trive Amelice će biti poznat poslije javnog uvida koji će trajati 30 dana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.