Od sutra primjena novog zakona o akcizama na duvan

Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Jul.2014, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra primjena novog zakona o akcizama na duvan

Poreski obveznici i druga lica koja se bave prometom duvanskih prerađevina dužni su da sutra, kada počinje primjena Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o akcizama, popišu zalihe ovih duvanskih prerađevina i popisne liste dostave nadležnom regionalnom centru Uprave za indirektno oprezivanje BiH u roku od sedam dana, odnosno do 8. augusta 2014. Obavezi popisivanja zaliha podliježu svi oni koji se bave prometom cigara, cigarilosa i duvana za pušenje (izuzev cigareta pakovanih u paklice). Sva >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << lica koja se bave prometom cigara, cigarilosa i duvana za pušenje (izuzev cigareta pakovanih u paklice), dužne su da na zatečene zalihe utvrđene u popisnim listama obračunati akcizu prema novom zakonu, te u roku od 10 dana od dana dostavljanja popisnih listi (do 18.augusta 2014.), uplate razliku između novoobračunate i već ranije uplaćene akcize, na Јedinstveni račun UIO. (RTRS)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Od sutra primjena novog zakona o akcizama na duhan

Izvor: Cafe.ba, 30.Jul.2014

Poreski obveznici i druge osobe koje se bave prometom duvanskih prerađevina dužni su da sutra, kada počinje primjena Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o akcizama, popišu zalihe ovih duvanskih prerađevina i popisne liste dostave nadležnom regionalnom centru Uprave za indirektno oprezivanje BiH...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.