Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Apr.2013, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno sa slabom kišom

Јutro u Srpskoj je oblačno i tmurno sa slabom kišom mjestimično, a u višim planinama sa snijegom. Tokom dana oblačno vrijeme sa slabom kišom povremeno koja će prema večeri u većini mjesta prestati, pa su kasno popodne mogući i kraći sunčani intervali. Sa povećanjem temperature i u planinama snijeg prelazi u kišu koja popodne prestaje. Duvaće slab sjeverozapadni vjetar, a u Hercegovini slab istočni i jugoistočni. Minimalna temperatura vazduha od jedan na sjeverozapadu do pet stepeni na istoku, a na jugu Hercegovine do osam stepeni. Maksimalna temperatura od tri do devet stepeni, a na jugu i jugoistoku Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/drustvo/oblacno-sa-slabom-kisom.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

U Srbiji sutra toplije, do kraja nedelje promenljivo i oblačno vreme

Izvor: NaDlanu.com, 03.Apr.2013

U Srbiji će u četvrtak biti pretežno sunčano i malo toplije vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Jutro oblačno, ponegde sa slabom kišom, uglavnom na istoku zemlje. Krajem dana i tokom noći u zapadnim i severozapadnim krajevima naoblačenje sa kišom. Vetar slab i umeren zapadni...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.