OTAC NESTALE IVANE: Ništa ne brinite, moja ćerka je živa i zdrava!

Izvor: Cafe.ba, 22.Avg.2014, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC NESTALE IVANE: Ništa ne brinite, moja ćerka je živa i zdrava!

Od 1. avgusta nisam se čuo sa ćerkom, ali vjerujem da joj ništa ne fali jer je dobro poznajem, rekao Drago Podraščić

- Moja ćerka je živa i zdrava. Svojevoljno je 1. avgusta otišla s drugarima na žurku i od tada se nismo čuli s njom, ali pretpostavljam da joj ništa ne fali jer je dobro poznajem. Moja ćerka je svojeglava i ne mogu joj ništa, rekao je juče za Kurir Drago, otac Ivane Podraščić, čije su fotografije preplavile društvene mreže posljednjih dana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba <<

Ivanin nestanak policiji je prijavila njena godinu dana starija sestra, koja nije htjela da daje izjave za medije, ali je drugarica nestale djevojke rekla da je Ivanina sestra strašno zabrinuta.

- Ivani nije prvi put da ode od kuće i da se dugo ne vraća, ali uvijek bi se javila sestri. U ovom slučaju je prošlo skoro tri nedelje, ali se ona još nije javila. Zato je sestra prijavila nestanak, što je naljutilo njihovog oca - kazala je jedna od Nikolininih drugarica i dodala da se otac naljutio jer je o Ivaninom nestanku zabranio da se govori.

Druga prijateljica dodala je da je Ivanina sestra 18. avgusta na svom Fejsbuk profilu napisala da joj je sestra nestala.

- Znamo da ima nekog starijeg momka, koji ima problematičnu prošlost. Svi smo u početku mislili da je riječ o šali, ali kako su dani prolazili, shvatili smo da situacija može da bude ozbiljna - kaže naša sagovornica.

Potraga u Kostolcu 

ALEKSANDRA TRAŽE VEĆ DEVET DANA 

Policija i dalje traga za Aleksandrom Jovanovićem iz Kostolca, koji je nestao 13. avgusta. On je stan napustio u svijetlozelenoj majici i braon maskirnim pantalonama i od tada mu se gubi svaki trg. Jovanović je nestao nakon mjesec dana provedenih u požarevačkoj bolnici na neuropsihijatriji.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.