Izvor: Blic, 26.Nov.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODGOVORIO NA NEUGODNA PITANJA OPOZICIJE Tegeltija prošao test Komisije za izbor Saveta ministara BiH

Komisija za pripremu izbora Saveta ministara preporučila je Predstavničkom domu BiH da potvrdi imenovanje Zorana Tegeltije za predsedavajućeg Saveta ministara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEGELTIJA IMENOVAN ZA PREDSEDAVAJUĆEG SAVETA MINISTARA BiH: Prioritet će mi biti ekonomija (VIDEO)

Izvor: Kurir, 26.Nov.2019

Komisija za pripremu izbora Saveta ministara BiH je danas većinom glasova glasala da Zoran Tegeltija bude kandidat za predsedavajućeg Saveta ministara.

Nastavak na Kurir...

"NEINFORMISAN, NEUPUĆEN I PRODAJE MAGLU" Šta su sve napisali poslanici koji su glasali PROTIV TEGELTIJE

Izvor: Blic, 27.Nov.2019, 09:28

Zoran Tegeltija dobio je većinu glasova u Komisiji za pripremu izbora Saveta ministara BiH, a oni parlamentarci koji su glasali protiv dužni su da to i obrazlože. Na pitanje Srpskainfo šta je napisao u obrazloženju, poslanik u Predstavničkom domu BiH Branislav Borenović kaže da je Tegeltija bio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.