Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Jun.2013, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O ovome nemojte pričati nakon seksa

Koliku god da imate želju da kažete sve što vam je na umu (i srcu) nakon seksa, suzdržite se. Obratite pažnju na ove tri fraze koje bi svakog muškarca natjerale da se obuče... Da li ti se svidjelo? Umjesto da se potpuno prepuste uživanju, žene su sklone analiziranju onoga što se upravo dogodilo. Očigledno zaboravljaju jednu stvar, muškarci više vole akciju od priče. Moj bivši... Zar zaista nemate nijednu drugu temu za razgovor od vašeg bivšeg? Uostalom, u krevetu nema mnogo mjesta za priču, posebno ne o onome što ste radili s bivšim. Čak i ako samo spomenete njegovo Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/seks-i-veze/o-ovome-nemojte-pricati-nakon-seksa.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smuvali ste se s kolegom?

Izvor: BanjalukaLive.com, 06.Jun.2013, 12:25

Kako pokazuju istraživanja čak 50 odsto ljudi palo je u iskušenje poznato kao "seks sa kolegom". Pogledajte šta je to bi trebalo da znate kada su afere na poslu pitanju. Pažljivo izaberite "kolegu za seks" Prije nego što uskočite u krevet sa nekim s kim radite, preduzmite neke mjere opreza....

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.