Izvor: Blic, 28.Okt.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O POVRATKU NA STARU FUNKCIJU Bratić: U SDA smatramo da pozicija u Narodnoj skupštini RS treba da učini prvi korak

Klub poslanika SNSD prošle sedmice je iznenada povukao kandidaturu Denisa Šulića za potpredsednika Narodne skupštine Republike Srpske koji je trebao naslediti Senada Bratića iz SDA. Da li to znači da bi Bratić mogao ponovo na tu fuknciju? On je rekao da o povratku na staru poziciju zna onoliko koliko pročita ili čuje u medijima, ali i da je upoznat o povlačenju Šulićeve kandidature pre početka sedme sednice NSRS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NIJE BILO GOVORA O POVRATKU BRATIĆA" Žunić poručuje da SNSD ostaje pri svom predlogu, a to je Denis Šulić

Izvor: Blic, 28.Okt.2019

Šef Kluba SNSD u Narodnoj skupštini RS Igor Žunić rekao je da ova stranka ostaje pri svom ranijem stavu kada je reč o izboru novog potpredsendika Skupštine iz Bošnjačkog naroda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.