Noževima pljačkali prodavnice

Izvor: Cafe.ba, 11.Jan.2015, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noževima pljačkali prodavnice

NOVI SAD - Policija je uhapsila tri mladića, od kojih je jedan maloljetan, neposredno nakon što su, maskirani i uz prijetnju noževima, opljačkali prodavnicu "MIV trejd" u Novom Sadu, potvrđeno je Srni u novosadskoj Policijskoj upravi.

Mlade pljačkaše inspektori kriminalističke policije zatekli su sinoć oko 19.00 časova s plijenom u jednom iznajmljenom stanu u novosadskoj Tekelijinoj ulici, svega nekoliko minuta poslije pljačke.

Sva trojica od ranije su poznata >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << policiji, a sumnja se da su na području Novog Sada, počinila najmanje desetak sličnih razbojništava.

Određeno im je 48-časovno zadržavanje do saslušanja kod nadležnog tužioca zbog počinjenog krivičnog djela razbojništva.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Uz prijetnju noževima opljačkali prodavnicu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2015

NOVI SAD - Policija je uhapsila tri mladića, od kojih je jedan maloljetan, neposredno nakon što su, maskirani i uz prijetnju noževima, opljačkali prodavnicu "MIV trejd" u Novom Sadu, potvrđeno je Srni u novosadskoj Policijskoj upravi...Mlade pljačkaše inspektori kriminalističke policije zatekli...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.