Novosađanima presjeo desert: Štrudle umjesto čokoladom punjene crvima

Izvor: Cafe.ba, 15.Okt.2014, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanima presjeo desert: Štrudle umjesto čokoladom punjene crvima

Novosađani Ivana Š. i Marko Ć. kupili su u ponedeljak uveče u lokalnoj prodavnici čokoladne štrudle proizvođača ''Aleksandrija'' iz Tuzle i pojeli više od pola kutije prije nego što primijetili da su štrudle pune bijelih crva i njihovih larvi.

- Kupili smo štrudlice u prodavnici i uveče uz film ih jeli. Nismo ih ni zagledali tako u mraku, ali kad smo upalili svjetlo primijetili smo da su pune crva i larvi. Slošilo mi se na pomisao da mi je sve to u stomaku. Pogledali >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << smo rok trajanja, a on je do marta 2015.godine - priča Ivana.

Ona kaže da već dva dana pokušava da dobije poljoprivrednu inspekciju kako bi prijavila proizvođača.

- Zvali smo na sve moguće brojeve, ali se niko ne javlja ili nas, ako se jave, upute na drugi broj telefona gdje se, potom, opet niko ne javlja. U udruženju za zaštitu potrošača rekli su nam da je poljoprivredna inspekcija jedina adresa gdje možemo da se žalimo što smo se u desertu najeli crva - rekla je Ivana.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.