Novi trendovi koje treba da probate ove sezone

Izvor: BanjalukaLive.com, 09.Nov.2015, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trendovi koje treba da probate ove sezone

Nove jesenje kolekcije u high-street prodavnicama su ove godine toliko dobre i bogate različitim modelima da nam je teško da se odlučimo samo za par komada. Možda u nekim dijelovima zemlje vrijeme još uvijek nije toliko hladno da izvadite svoju kompletnu zimsku garderobu, ali zato ćemo vam pokazati kako da nosite najboljih sedam jesenjih trendova već danas (i kroz cijelu zimsku sezonu)! Evo nekoliko prijedloga kako da začinite uvod u hladnije dane! Grafički print Haljine sa raznim printevima >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << i dalje ne prestaju biti poželjne, stoga predlažemo ako još niste da svakako nabavite jedan takav trendi odevni komad ove sezone, prenosi "Elle". Dugi kaputi Dugi klasični kaputi nikada ne izlaze iz mode. Oni će vam pomoći da izgledate moderno bez obzira na vrijeme. Plišane cipele Pliš je ove jeseni prisutan na detaljima, a posebno na cipelama. S plišanim cipelama svojim jesenjem kombinacijama dodaćete nježan i ženstven izgled. Pastelne boje Pastelni, topli tonovi, začiniće vaš izgled ove jeseni i potpuni su must - have ove sezone! Ženstvene torbe Nova torba jeste prva stvar kojom treba započeti zimu. Mala ženstvena torbica, je aksesoar koji je ove sezone nezaobilazni komad u vašem garderoberu. Resice, resice, resice Resice su se vratile na modni plan u velikom stilu. Ove jeseni ih upotrebite u ime boho stila i pretvorite ulicu u pravu modnu pistu. Crno-bijeli svet Pruge su interesantan način da osvežite svoj jesenji look. Prugaste majice, prugaste suknje, haljine, pantalone, tanki džemperčici...ove sezone u trendu su pruge kako god okrenete!

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Novi trendovi koje treba da probate ove sezone

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Nov.2015

Nove jesenje kolekcije u high-street prodavnicama su ove godine toliko dobre i bogate različitim modelima da nam je teško da se odlučimo samo za par komada...Možda u nekim dijelovima zemlje vrijeme još uvijek nije toliko hladno da izvadite svoju kompletnu zimsku garderobu, ali zato ćemo vam pokazati...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.