Izvor: BanjalukaLive.com, 28.Jan.2012, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Topola: Jedno lice poginulo, troje povrijeđeno

Jedno lice je poginulo, dok je troje povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas u Novoj Topoli, potvrđeno je u Centru javne bezbjednosti Banjaluka. U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 1.30, dvoje lica je zadobilo teške tjelesne povrede, od kojih je jedno preminulo u bolnici u Gradišci, dok je dvoje zadobilo lakše tjelesne povrede. Sva lica nalazila su se u automobilu koji je sletio s kolovoza. (Srna)  

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Nova Topola: Jedno lice poginulo u saobraćajci

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jan.2012

BANjALUKA - Jedno lice je poginulo, dok je troje povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas u Novoj Topoli, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.