Izvor: Blic, 10.Dec.2017, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ninićev šampionski pojas dostigao cenu od 4.000 KM

Za svega dva dana posle objave da će kikbokser Draženko Ninić staviti na aukciju šampionski pojas, njegova cena je dostigla 4.000 konvertibilnih maraka.

Prva ponuda je iznosila 3.000 KM, zatim je Predrag Tešić ponudio 3.500 KM sa željom da pojas šampiona sveta iz 2008. godine kasnije pokloni budućoj postavci Muzeja sporta Republike Srpske, ali je pre nekoliko časova Draženko Ninić dobio novu ponudu za trofej koji je osvojio 2008. godine pobedom nad Portugalcem Tjerijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mendešom.

- Pozvao me je čovek koji ne želi da se sada objavljuje njegovo ime, to će učiniti ukoliko kupi pojas. Ponuda iznosi 4.000 konvertibilnih maraka, a videćemo da li će biti još zainteresovanih – istakao je Ninić.

Sav novac od aukcije biće uplaćen humanitarnoj organizaciji „Djeca svjetlosti“, kao i prihod od prodaje ulaznica za predstojeći „Spartan fajt najt 2“ koji će 15. decembra biti održan u banjalučkoj dvorani „Borik“ u organizaciji KBK „Sveti Georgije“ i KBK „Draženko Ninić“.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.