Nesreća u Sarajevu: Nakon sudara sa „fordom“ policijsko vozilo udarilo u semafor

Izvor: Blic, 20.Dec.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća u Sarajevu: Nakon sudara sa „fordom“ policijsko vozilo udarilo u semafor

U sarajevskom naselju Dobrinja, u blizini Dobrinjske gimnazije dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo i policijsko vozilo.

Kako Faktor.ba saznaje od očevidaca, u nesreći nije bilo ozbiljno povređenih, a na oba vozila je pričinjena materijalna šteta. Nakon sudara s „fordom“, prednji deo policijskog vozila završio je na trotoaru i udario u semafor.

Iz Operativnog centra MUP KS su kazali da nemaju prijavljenu ovu nesreću, s obzirom na to da nema povređenih, te će uviđaj najverovatnije obaviti pripadnici PS Novi Grad.

Zbog nesreće se na ovom delu ceste stvorila gužva, te se saobraćaj odvija otežano.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Policija u Sarajevu prošla kroz crveno i izazvala nesreću

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Dec.2016

SARAJEVO - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sarajevskom naselju Dobrinja učestvovalo je policijsko vozilo i putnički automobil...Nesreća se dogodila oko 17:30 sati, potvrđeno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, prenosi "Radiosarajevo.ba"...Kako...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.