Nesreća na Palama: Prevrnuo se traktor, vozač preminuo u bolnici

Izvor: Blic, 27.Apr.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća na Palama: Prevrnuo se traktor, vozač preminuo u bolnici

Vozač traktora preminuo je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u mestu Kulina livada u opštini Pale.

Srna nezvanično saznaje da je poginuo Čedo Matović /79/.

Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Danka Tešić rekla je da je Policijska stanice Pale u 10.45 časova primila prijavu o ovoj nesreći, nakon čega je povređeni prevezen u Bolnicu Istočno Sarajevo, gde je podlegao od zadobijenih povreda.

- Uviđajem je utvrđeno da je do nesreće, najverovatnije, došlo prilikom proklizavanja i prevrtanja traktora tokom vožnje unazad - kaže Tešićeva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća na Palama: Prevrnuo se traktor, ima mrtvih!

Izvor: BKTV News, 27.Apr.2017

Vozač traktora premino je danas u saobraćajnoj nesreći u opštini Pale, a kako prenose mediji. do nesreće je došlo prilikom proklizavanja traktora...Agencije nezvanično saznajeu da je poginuo Č.M.(79)... Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Danka Tešić rekla je da je Policijska stanice...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.