Nakon pogibije cele porodice Đedovac kod Doboja, mašinovođa završio na neuropsihijatriji

Izvor: Blic, 18.Mar.2017, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon pogibije cele porodice Đedovac kod Doboja, mašinovođa završio na neuropsihijatriji

Mašinovođa Železnica RS, koji je upravljao vozom koji se pre sedmicu sudario s automobilom u kojem je tragično nastradala kompletna porodica Đedovac iz Stanova kod Doboja, zbog teškog psihičkog stanja i doživljene traume smešten je u dobojsku bolnicu "Sveti apostol Luka".

Prilikom prijema u bolnicu, osim teškog psihičkog rastrojstva, mašinovođa je imao i poremećaj rada srca, zbog čega je jedno vreme bio smešten u jedinici intenzivnog lečenja.

Nakon neuropsihijatrijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pregleda i prepisane terapije, nesretni čovek je stabilizovan, ali se i dalje oporavlja u Internističkoj službi ove zdravstvene ustanove, gde je pod nadzorom specijaliste interne medicine Marka Adžića.

- Pacijent se još nije u potpunosti konvertovao, stanje je nešto bolje, ali mu srce još nije ušlo u normalan ritam - kazali su za Faktor u dobojskoj bolnici.

Podsećamo, nakon ove nezapamćene tragedije oglasili su se iz Železnica RS, kazavši kako su odmah nakon nesreće izašle komisije ŽRS sa nadležnim organima MUP RS, ekipama Hitne pomoći i vatrogascima.

- Utvrđeno je da je mašinovođa, videvši automobil koji prelazi prugu, davao neophodne signalne znake i počeo kočiti, ali da putnički automobil nije prešao preko putnog prelaza – kazali su tada.

Prema navodima iz ŽRS, putni prelaz na kojem se dogodila nesreća obeležen je andrejevim krstom i saobraćajno-signalnim znacima, a voz se kretao po utvrđenom redu vožnje.

- Mašinovođama su na licu mesta urađeni neophodni testovi zbog utvrđivanja odgovornosti, a istragom će biti utvrđena odgovornost svih učesnika saobraćajne nesreće - navedeno je tada u saopštenju.

Alko-testovi pokazali su negativan rezultat kod obojice mašinovođa.

Supružnici Zlatko (53) i Slavica (46) Đedovac iz Stanova i njihova sedamnaestogodišnja ćerka Kristina smrtno su stradali na mestu nesreće, dok je njihova ćerka Nikolina (18) preminula naknadno u banjalučkom Kliničkom centru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užasna sudbina zatekla mašinovođu koji je vozio voz kad je poginula porodica Đedovac kod Doboja

Izvor: Telegraf.rs, 18.Mar.2017

Mašinovođa je prilikom prijema u bolnicu, osim teškog psihičkog rastrojstva, imao i poremećaj rada srca, zbog čega je jedno vreme bio smešten u jedinici intenzivnog lečenja...Nakon neuropsihijatrijskog pregleda i prepisane terapije, nesretni čovek je stabilizovan, ali se i dalje oporavlja u...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.