Izvor: Blic, 19.Apr.2017, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon pada sa drugog sprata zgrade: Devojka iz Tuzle i dalje u teškom stanju

Devojka koja je juče pala sa drugog sprata zgrade u tuzlanskom naselju Batva, još je u teškom stanju, potvrđeno je za Faktor u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

Podsećamo, 18-godišnja M. I. juče je smeštena u jedinicu intenzivne nege na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju, a tu se i danas nalazi.

- Ona je danas svesna i kontaktibilna. Trenutno je u relativno stabilnom stanju s obzirom na masovnost povreda i vrste preloma koje je zadobila - rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Ersija Aščerić-Mujedinović, portparol UKC Tuzla.

Kako Faktor saznaje, 18-godišnjakinja ima povrede torokalne kičme, karlice i skočnih zglobova.

Kako Faktor nezvanično saznaje, devojka je pre pada bila sama.

Inače, o ovom slučaju policija je obaveštena juče oko 10 sati. Izvršen je uviđaj, ali u MUP Tuzlanskog kantona danas nisu mogli govoriti o detaljima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.