Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Nov.2012, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen slabiji pritisak u vodovodnoj mreži

Zbog radova na visokonaponskom postrojenju na izvorištu Novoselija u petak će od deset do 12 časova opasti pritisak vode u prvoj visinskoj zoni kod potrošača koji se napajaju sa ovog izvorišta. "Ekipe Sektora "Održavanje" će kontrolisati prekidač i transformator pa fabrika vode u tom periodu neće imati električnu energiju, što će rezultirati padom pritiska", saopštili su iz "Vodovoda" i dodali da je snabdijevanje grada vodom prethodnih dana bilo uredno.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

U ponedjeljak prekid u vodosnabdijevanju

Izvor: BanjalukaLive.com, 02.Nov.2012, 14:12

Zbog izvođenja radova na cjevovodu NO 500mm na raskršću Ulica Vojvode Stepe Stepanovića i Novaka Pivaševića, u ponedjeljak, 5. nobembra, od 8 do 24 časa doći će do privremenog prekida u vodosnabdijevanju u naseljima Starčevica (prva i druga visinska zona), Ada, Vrbanja, Zeleni Vir, Mađir,...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.