Izvor: BanjalukaLive.com, 02.Dec.2012, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen prekid u vodosnabdijevanju

Zbog radova na cjevovodu u ponedjeljak će doći do privremenog prekida u snabdijevanju potrošača vodom u ulicama Veljka Mlađenovića i Prvog krajiškog korpusa od osam do 18 časova. Vode neće imati ni naselje Priječani od 3. do 7. decembra od osam do 20 časova, najavljeno je iz banjalučkog "Vodovoda". Iz ovog preduzeća dodaju da je snabdijevanje vodom u gradu proteklog dana bilo uredno i da kvalitet isporučene vode zadovoljava Pravilnik o higijenskoj ispravnosti vode. (BLLIVE) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/banjaluka/najavljen-prekid-u-vodosnabdijevanju.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Jevrejska ulica sutra bez vode

Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Dec.2012, 15:00

Zbog radova na cjevovodu NO 255mm u utorak će doći do privremenog prekida u snabdijevanju potrošača vodom u Jevrejskoj ulici od osam do 18 časova, saopšteno je iz banjalučkog "Vodovoda". Iz ovog preduzeća ističu da kvalitet isporučene vode zadovoljava Pravilnik o higijenskoj ispravnosti vode. (BLLIVE)

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.