Na deponiji u Ljubiji nađena mrtva beba

Izvor: Blic, 12.Jul.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na deponiji u Ljubiji nađena mrtva beba

LJUBIJA - Beživotno telo ženskog novorođenčeta nađeno na deponiji smeća Kurevo kod Ljubije prebačeno je u prijedorsku mrtvačnicu kako bi se obdukcijom utvrdilo da je beba rođena mrtva ili se radi o čedomorstvu.

Dežurni tužilac u prijedorskoj kancelariji Okružnog tužilaštva Banjaluka Zoran Bulatović rekao da je da je otvoren istražni postupak, odnosno radi se na utvrđivanju identiteta majke nađene mrtve bebe.

Rom Hašim Šaćiri, koji sakuplja sekundarne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sirovine na deponiji Kurevo kod Ljubije, našao je u četvrtak ujutru mrtvu bebu staru tri do četiri dana, nakon čega je obavestio šefa deponije Dragana Kesića. Dežurni tužilac je posle uviđaja rekao je da će tek nakon rezultata obdukcije bebe početi intenzivnija istraga.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.