Na Palama uhapšen član auto-mafije: Žižan pod istragom zbog ubistva

Izvor: Večernje novosti, 10.Jan.2020, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Palama uhapšen član auto-mafije: Žižan pod istragom zbog ubistva

Marko Trifković se dovodi u vezu i sa istragom ubistva dvojice sarajevskih policajaca SPECIJALCI Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH uhapsili su na Palama Marka Trifkovića zvanog Žižan, dugogodišnjeg pripadnika auto-mafije, za kojim se tragalo zbog više krivičnih dela, a navodno se dovodi u vezu i sa istragom ubistva dvojice sarajevskih policajaca. Trifković je u bekstvu bio od avgusta 2018. i uhapšen u saradnji sa MUP RS i sproveden u SIPA.PROČITAJTE JOŠ - >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ISTRAGA O UBISTVU SARAJEVSKIH POLICAJACA: Trifković ostaje iza rešetaka Potraga za Trifkovićem je raspisana nakon što je prestao da se odaziva na pozive Suda BiH u predmetu "Volan", što je jedna od najopsežnijih optužnica protiv auto-mafije u BiH. Budući da se automafijaši smatraju odgovornim za ubistvo sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića u oktobru 2018, SIPA istražuje da li je i Trifković bio umešan u taj zločin. - Postoje određene indicije da se Trifković može dovesti u vezu sa tim zločinom - kaže izvor iz SIPA. Policajci Šehović i Vujinović ubijeni su hicima iz automatskih pušaka u sarajevskom naselju Alipašino polje. Tu su došli po dojavi o pokušaju krađe "golfa 6" hrvatskih tablica. Čim su stigli na lice mesta, automafijaši su prema njihovom vozilu otvorili vatru i Šehovića na mestu ubili, dok je Vujinović podlegao u bolnici.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Auto-mafijaš umiješan u ubistvo policajaca?

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2020, 09:27

​SARAJEVO - Marko Trifković (42), zvani Žiža, uhapšen je u petak u Palama zbog više teških krivičnih djela u BiH, a istražuje se mogućnost njegovog dovođenja u vezu i s ubistvom sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića 2018. godine, potvrđeno je "Nezavisnim".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.