Na Biokovu minus pet stepeni, Snijeg u Dalmaciji i Lici

Izvor: Cafe.ba, 05.Apr.2015, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Biokovu minus pet stepeni, Snijeg u Dalmaciji i Lici

Zahlađenje sa jakom burom i kišom zahvatilo je cijelo Makarsko primorje, a temperatura na najvišem biokovskom vrhu Svetom Juri spustila se na minus pet stepeni Celzijusovih.

Visina snježnog pokrivača premašila je pola metra, a biokovski put zatvoren je za saobraćaj jer je prekriven snijegom već od prevoja Staza.

Snijeg, koji je počeo da pada oko ponoći, ne prestaje i stvara probleme u saobraćaju, prenose hrvatski mediji.

Prelaz preko Golog brda na >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << relaciji Zagvozd-Imotski jedna je od kritičnijih tačaka koju redovno obilaze službe za održavanje puteva.

Snijeg nošen jakim vjetrom od jutros mjestimično pada i u Lici. Vrhovi Velebita ponovo su se zabijelili.

Na Zavižanu, na sjevernom dijelu Velebita, snijeg pada od noćas, a visina snježnog pokrivača dostiže i 80 centimetara.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Sneg u Dalmaciji i Lici

Izvor: Blic, 05.Apr.2015

Zahlađenje sa jakom burom i kišom zahvatilo je celo Makarsko primorje, a temperatura na najvišem biokovskom vrhu Svetom Juri spustila se na minus pet stepeni Celzijusovih...Visina snežnog pokrivača premašila je pola metra, a biokovski put zatvoren je za saobraćaj jer je prekriven snegom već od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.