Izvor: Blic, 07.Nov.2019, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SNIMCI KOMPLIKUJU IONAKO TEŠKU ISTRAGU Lana (19) viđena na vijaduktu ispod kojeg je PRONAĐENO NJENO TELO

Stravično ubistvo Mostarke Lane Bijedić (19) i dalje je prekriveno velom tajne. Od surove potvrde da je njeno telo izvučeno iz reke Studenčice u mestu Studenci kod Ljubuškog, danas se navršio mesec.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI DETALJI STRAVIĆNOG UBISTVA TINEJDŽERKE LANE BIJEDIĆ: Vijadukt ispod koga je nađena krije MRAČNE TAJNE!

Izvor: Kurir, 07.Nov.2019

Stravično ubistvo Mostarke Lane Bijedić (19) i dalje je prekriveno velom tajne. Od surove potvrde da je baš njeno telo izvučeno iz reke Studenčice u mestu Studenci kod Ljubuškog, danas se prošlo meec dana.

Nastavak na Kurir...

NOVI SNIMAK UBIJENE LANE: Pre smrti je bila na vijaduktu, njen telefon na OTKLJUČAVANJU U NEMAČKOJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019

Policiju je 6. oktobra u večernjim časova njena majka Nina obavestila o nestanku s obzirom na to da joj se nije javljala na pozive...Stravično ubistvo Mostarke Lane Bijedić (19) i dalje je prekriveno velom tajne. Od surove potvrde da je njeno telo izvučeno iz reke Studenčice u mestu Studenci kod...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.