Izvor: Blic, 31.Mar.2020, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVE MERE U SRPSKOJ Omogućen ograničen rad pijacama i trgovinama belom tehnikom

Novim zaključkom Republičkog štaba o obaveznom sprovođenju mera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona u Republici Srpskoj, između ostalog, omogućen je rad u ograničenom vremenu trgovinama belom tehnikom, vodomaterijalom i sanitarijama, građevinskim materijalom, auto delovima, delovima za poljoprivredne mašine, elektromaterijalom, keramike i boja i lakova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RS: Usvojene nove mjere vezane za rad objekata

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Mar.2020

Republički štab za vanredne situacije u utorak u Banjaluci donio je Zaključak o obaveznom provođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane korona virusom u Republici Srpskoj (RS), saopšteno je nakon sjednice štaba. Mjere koje su donesene odnose se na rad objekata u RS-u, pa je tako omogućen...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.