Izvor: Blic, 21.Jun.2016, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE OBAVEŠTEN Kavazović ne učestvuje u sarajevskom samitu o islamofobiji

Reisu-l-ulema Husein efendija Kavazović, poglavar Islamske zajednice u BiH, neće učestvovati na Evropskom samitu o islamofobiji koji se održava u Sarajevu od 24. do 26. juna, saopštili su iz Kancelarije reisu-l-uleme.

- Islamska zajednica smatra da bi održavanje jednog ovakvog skupa u BiH posvećenog islamofobiji, trebalo biti u njenoj suorganizaciji. Islamska zajednica je iznenađena najavama učešća njenih zvaničnika na ovom skupu a da prethodno nije ni o čemu obaveštena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << – stoji u saopštenju.

U njemu se dodaje da iako Islamska zajednica ni na koji način nije bila uključena u organizaciju samita,  da se nadaju nada da će pomenuti skup polučiti korisne rezultate.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Reisu-l-ulema Kavazović negirao da je jedan od učesnika Samita o islamofobiji

Izvor: SandzakPress.net, 22.Jun.2016, 10:45

Sarajevo – Iako je bilo najavljeno da će jedan od učesnika prvog Evropskog samita o islamofobiji, koji će od 24. do 26. juna biti održan u Sarajevu, biti i reisu-l-ulema Husein Kavazović, iz Islamske zajednice demantiraju navode o njegovom učešću na tom skupu. “Kancelarija reisu-l-uleme obavještava...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.