NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA potresla Mrkonjić Grad: Majka i novoređenče pronađeni mrtvi

Izvor: Večernje novosti, 06.Apr.2020, 14:51

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA potresla Mrkonjić Grad: Majka i novoređenče pronađeni mrtvi

Majka Z. Č. (26) iz Petrovca i njena tek rođena beba sinoć su pronađeni mrtvi u kući u Mrkonjić Gradu Majka Z. Č. (26) iz Petrovca i njena tek rođena beba sinoć su pronađeni mrtvi u kući u Mrkonjić Gradu, a prvi rezultati istrage ukazuju da je nesrećna žena najverovatnije iskrvarila usled prevremenog porođaja, da bi i beba ubrzo preminula.Nezvanično saznajemo da je Z. Č. radila kao konobarica u jednom kafiću, te da je živela sama.Božana Vulin, portparol PU >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Mrkonjić Grad, kaže da su beživotna tela pronađena u nedelju naveče u privatnoj kući u kojoj je Z. Č. živela kao podstanar.- Policiji je u nedelju oko 21.20 časova prijavljeno da Z. Č. ne otvara ulazna vrata, te da se ne javlja na mobilni telefon. Na lice mesta izašli su policijski službenici PS Mrkonjić Grad koji su, zajedno s vlasnikom, ušli u stan i zatekli beživotna tela Z. Č. iz Petrovca i novorođenčeta - kaže Vulin.Prema njenim rečima na licu mesta izvršen je uviđaj u prisustvu dežurnog mrtvozornika Doma zdravlja u Mrkonjić Gradu.- O svemu je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci koje je naložilo da se izvrši obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok i okolnosti smrti - rekla je Vulin.Nezvanično saznajemo da u stanu nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da se radi o nekom krivičnom delu, ali više detalja biće poznato po završetsku istrage.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strava u Mrkonjić Gradu: Prerani porod kod kuće usmrtio majku i bebu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Apr.2020

MRKONJIĆ GRAD - Dvadesetšestogodišnja Z.Č. iz Petrovca i njeno novorođenče pronađeni su mrtvi u nedjelju naveče u iznajmljenom stanu u Mrkonjić Gradu, gdje se, kako saznajemo, nesrećna žena sama prijevremeno porodila.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.