Muškarci objasnili šta to ne vole tokom seksa

Izvor: BanjalukaLive.com, 12.Maj.2015, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci objasnili šta to ne vole tokom seksa

Za uspješan odnos neophodno je da se čuju želje partnera. Oslušnite kritike, napravite kompromis i učinite da vaš odnos bude što bliži onome što oboje smatrate savršenstvom. U jednoj anketi pod nazivom "Gdje žene griješe u seksu?" muškarci su se potrudili da objasnešta žele više, a šta manje kada je riječ o seksu i evo šta su otkrili da im posebno smeta. 1. Previše tišine tokom odnosa "Nema čudnijeg osjećaja tokom seksa od onog kada jedinu buku u sobi pravi krevet koji škripi. >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Ako joj se sviđa ono što radim neka to i pokaže. U suprotnom mogu samo da pomislim da ništa ne radim kako treba" – Bane , 30 2. Zapostavljaju testise "Ne mislim da treba da ih gnjavi, ali nježno da ih dira, mazi... Mi to volimo, nemojte da se stidite" – Denis, 31 3. Grub "ručni rad" "Ne znam otkud ta ideja ženama da mi volimo uvijek i u svakoj prilici grub seks. Naravno da prija u nekim situacijama i da nas pali, ali kada je u pitanju ručni rad, mora da ima nekog ritma. Nemojte se stidjeti i da pljunete u ruku povremeno dok to radite. To nam se više sviđa od grubog ručnog rada" – Miša 27 4. Pokažite nam kada i koliko želite seks sa nama "Imam 33 godine i još uvijek ne znam kada smjem da iniciram seks. Kod svake je različito i zato želim da ih zamolim da pokažu malo intresovanja. Na primjer suptilno skidanje odjeće je po mom mišljenju jedna od najseksepilnijih stvari i tada bih znao da smijem da se opustim i ne ispadnem paćenik koji samo želi seks" – Bojan, 33 5. Ne govore šta zapravo žele i šta im prija "Žene znaju šta žele i šta im prija, ali većina ne želi da priča o tome. Nije cilj samo da zadovolji moje potrebe, valjda želi da i njoj bude lijepo i prijatno. Još uvijek ne znamo da čitamo misli, tako da djevojke nemojte se stidjeti, kažite i pokažite šta želite" – Nemanja 25 6. Koriste zube tokom oralnog seksa "Molimo vas da budete svjesne da nas to ne pali, već boli" – Nikola 26 7. Lažiranje orgazma "Ne želimo lažan orgazam! Želimo iskrenu kritiku gdje to griješimo kako bi to ispravili. Zamislite da se mi stalno foliramo, kako biste se osjećale? E baš o tome vam pričamo!" – Aleksandar 28 8. Budite ponekad suptilne i nježne tokom odnosa " Nedavno dok mi je djevojka davala oralni seks, počela je tako brzo što me izuzetno napalilo. Međutim, kasnije sam željeo da malo uspori i da polako i nježno nastavi dok me ne dovede do ludila, ali nije to učinila! Tako da imam jedan savjet za sve djevojke: Seks nije takmičenje. Sasvim je ok mijenjati tempo i ponekad nježno završiti" – Vuk 26 9. Ne, ne volimo šljivice po tijelu! "Ne mogu da vjerujem da ovo govorim, ali djevojke, molim vas, ne pokušavajte da nas "obilježite". Nedavno kada sam imao seks sa jednom djevojkom, tokom cijelog odnosa pokušavala je da mi napravi šljive i ostavi ujede. Nadam se još uvijek da je to u naletu strasti i da nije u pitanju "obilježavanje teritorije" jer to je zaista jadno – Toma 22. (Ljepota&zdravlje/ Life Content)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Gde žene greše u seksu?

Izvor: Radio 021, 12.Maj.2015

U jednoj anketi pod nazivom "Gde žene greše u seksu?" muškarci su se potrudili da objasne šta žele više, a šta manje kada je reč o seksu i evo šta su otkrili da im posebno smeta...1. Previše tišine tokom odnosa.."Nema čudnijeg osećaja tokom seksa od onog kada jedinu buku u sobi pravi krevet...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.