Most na Adi, Palata Albanija i spomenik Pobjednik u Beogradu večeras u bojama Francuske

Izvor: Cafe.ba, 14.Nov.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Most na Adi, Palata Albanija i spomenik Pobjednik u Beogradu večeras u bojama Francuske

- Most na Adi, Palata "Albanija" i spomenik "Pobjednik" u Beogradu večeras će biti osvijetljeni u bojama francuske zastave Francuske, u znak solodarnosti sa Francuskom koja se našla na udaru terorista.

Gradski menadžer Goran Vesić rekao je da će ovi objekti biti osvijetljeni na prijedlog premijera Srbije Aleksandra Vučića.

On je dodao da će svi ostali javni objekti u Beogradu, koji imaju javnu rasvjetu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << večeras biti osvijetljeni plavom rasvjetom, objavljeno je na sajtu grada Beograda.

"Pozivam Beograđane koji to žele, da u ovim teškim trenucima za Francusku i ujedinjenu Evropu, kada su ugrožene sve naše civilizacijske vrednosti, izraze solidarnost paljenjem sveća ispred Spomenika zahvalnosti Francuskoj na Kalemegdanu, na kome piše 'Volimo Francusku, kao što je ona volela nas'", rekao je Vesić.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali uputio je saučešće gradonačelnici Pariza An Idalgo, povodom više terorističkih napada koji su se noćas dogodili u glavnom gradu Francuske.

"U ime Beograđana i u svoje lično ime, upućujem vam najdublje saučešće zbog terorističkih napada u kojim su nastradali nevini građani. Beograđani izražavaju solidarnost sa vašim narodom i saosećaju se sa vama u ovom teškom trenutku. Nadamo se da se ovakve užasne tragedije više neće događati", navodi se u telegramu.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.